Fem villor från Myresjöhus i Södersätra

I Södersätra har Myresjöhus byggt fem tvåplanshus i olika modeller. Husen är 168 – 208 kvadratmeter och har 6 rum och kök och gott om utrymme för hela familjen.

  •   Bostadstyp: Villa
  •   Antal bostäder: 5
  •   Boarea spann: 168 - 203 kvm
  •   Rum & Kök: 6-7

FEM TVÅPLANSHUS MED SMART TEKNOLOGI

Husmodellerna AllegroFrösönMästergårdenSala och Stångskär är några av Myresjöhus största tvåplansvillor. Här bor du bekvämt med hela familjen i välplanerade, moderna hem. Husen är utrustade med Myresjöhus standardsortiment, men har även vissa tillval så att du ser vilka möjligheter du har att anpassa huset enligt dina önskemål.

Myresjöhus bygger smart

Samtliga hus i Södersätra är utrustade med Smarta Hem-teknologi. På så sätt kan du styra ditt hem från mobilen och reglera belysning, uppkopplade vägguttag, värme, vatten och ventilation.

Husen är utrustade med integrerade solceller för att sänka energikostnaderna. Den nya tekniken är en av de första på marknaden och utvecklas av OBOS Sverige AB.

Välkommen på visning!

Myresjöhus arrangerar visningar av villorna varje helg kl. 13:00-16:00.

INVIGNING med aktiviteter för hela familjen 1-2 september! Läs mer här!

 

Hur ser området ut kring Södersätra? Läs mer om området här.

Välj husmodellen som passar just dig

ALLEGRO – Ljus, luftig tvåplansvilla

Allegro är ett nyfunkishus i två plan med stilren fasad och grå takpannor. Framsidan skjuter delvis ut, vilket bildar ett trevligt litet entréhörn och en liten uteplats.

FRÖSÖN – Modern, New England-inspirerad villa

Frösön är ett modernt hus i två plan med liggande vit panel, i äkta New England-anda. Eftersom entrén ligger på gaveln är huset perfekt även för den smalare tomten.

MÄSTERGÅRDEN – Elegant och ljus familjevilla

Denna eleganta villa är perfekt för familjeliv och gemenskap. Det ljusa, rymliga huset är ritat av Ingemar Medlöw och kännetecknas av den imponerande takhöjden.

SALA – En modern mangårdsbyggnad på 7 rum och kök

Sala är en moderniserad variant av den svenska mangårdsbyggnaden. Den symmetriska fasaden har både liggande och stående panel och rundade franska balkonger. Sala är en modern version av den svenska mangårdsbyggnaden.

STÅNGKÄR – Stilren villa med stora fönsterpartier

I Stångskär möts du av ljus och rymd och en klassisk stilrenhet. Det stora fönstren ger härligt ljus till husets många sällskapsytor och rum.

 

Nyfiken på Myresjöhus?

Om du vill läsa mer om Myresjöhus och de olika husmodellerna kan du ta dig en titt på Myresjöhus webbsida. Där hittar du ett antal husmodeller och -typer, beroende på vad du är ute efter.

Till salu hösten 2018!

Fem villor från Myresjöhus i Södersätra Hövdingevägen 87, 192 48 Sollentuna, Sverige

Fem villor från Myresjöhus i Södersätra

Hövdingevägen 87, 192 48 Sollentuna, Sverige

Till salu hösten 2018!
  •   Bostadstyp: Villa
  •   Antal bostäder: 5
  •   Boarea spann: 168 - 203 kvm
  •   Rum & Kök: 6-7