Träkojan – ett hem för fest och vardag

I Träkojan bor du nära vatten, grönska och aktiviteter i Sollentunas nyaste stadsdel Väsjön. Här kan du kombinera vardagsliv, aktiva helger i naturen och socialt umgänge på en och samma plats.

  •   Antal bostäder: 111
  •   Rum & Kök: 1-5 rok
  •   Tillträde: 2019
  •   Boarea spann: 43 kvm–117 kvm

Träkojan – välplanerade bostäder med egen grill på balkongen

Träkojans 111 lägenheter byggs från ett till fem rum och kök. De tre huskropparna får en vacker träfasad och omsluter en fantastisk gård med plats för lek, odlingar och rekreation. Inredningen i bostäderna är vald med omsorg och av tidlösa material som håller en lång tid framöver, både i stil och kvalité.

I föreningen kommer såväl bastu och relax som verktygsbod, övernattningslägenhet och en gemensam bilpool att finnas. Lägenheterna är inspirerade av livet i villa och många av bostäderna har dubbla balkonger eller terrasser, de allra flesta med egen grill.

Visa hela texten

Spännande arkitektur

Träkojan är en mångfasetterad byggnad; full av intressanta detaljer som ter sig olika beroende på var i kvarteret du står när du blickar mot huset. Det finns en spänning i kontrasterna mellan träfasaden, de stora glaspartierna och grönskan som ramar in varje entré.

Cykelverkstad och spaavdelning

I Träkojan har vi planerat för flera gemensamma utrymmen för att göra ditt liv så enkelt som möjligt. Behöver du valla skidorna, laga en möbel, putsa på barnvagnen eller pumpa cykeln innan helgen? Vallaboden, i klassisk verkstadsstil, finns tillgänglig för alla i föreningen. Här finns stora arbetsytor och alla verktyg du kan tänkas behöva.

En engagerande gård

Gården vid Träkojan bjuder på härliga överraskningar för de små, med kojor och lekytor för alla som har spring och lek i benen. För de lite äldre finns sociala ytor med sköna sittplatser för umgänge och avslappning.

Intresseanmälan

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Postnummer*

Mobiltelefon*

Intresserad av*

Vi behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen – PuL

Vi på Property People AB värnar om din integritet och vi behandlar givetvis alla uppgifter som du lämnar till oss i enlighet med personuppgiftslagen (PuL). Dina uppgifter behandlas i syfte att kunna förse dig med den information du efterfrågat.

Vi kommer även att behandla uppgifterna i marknadsföringssyfte samt uppföljning av försäljning och produktutveckling. Dina kontaktuppgifter kan tänkas lämnas ut till samarbetspartners för att kunna uppfylla dina önskemål.

Enligt PuL har du rätt att få upplysning kring vilka uppgifter vi har om dig, samt att en gång om året, kostnadsfritt, begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Om du vill veta vilka uppgifter vi har sparade om dig, eller om du vill rätta felaktiga uppgifter, vänligen maila eller posta en skriftlig begäran till kontakt@propertypeople.se eller Property People AB, Box 11120,100 61 Stockholm

Försäljning pågår!

Träkojan – ett hem för fest och vardag Solstigen 2, 192 48 Sollentuna, Sverige

Träkojan – ett hem för fest och vardag

Solstigen 2, 192 48 Sollentuna, Sverige

Försäljning pågår!
  •   Antal bostäder: 111
  •   Rum & Kök: 1-5 rok
  •   Tillträde: 2019
  •   Boarea spann: 43 kvm–117 kvm

Kontakta våra säljare

Karin Axelsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling

08-55551368

Per Österberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling

08-55551307