Sjöutsikt i bostäderna vid Norra Sjötorget

I Väsjön kommer en ny stadsdel att växa fram med fokus på småskalig bebyggelse i en naturnära stadsmiljö. Här planerar Småa för lägenheter med sjöutsikt och naturen som närmsta granne.

  •   Antal bostäder: 45
  •   Boarea spann: 55 - 84 kvm
  •   Pris: 2.700.000 - 4.550.000
  •   Avgift: 3.700 - 4.800

Levande arkitektur med sjöläge vid Norra sjötorget

Kvarteret ramas in av naturområdet Blågröna stråket i öster och sjön i söder, med Väsjöbacken i bakgrunden. Husens stadsmässiga formspråk skapar en skön kontrast till den grönskande omgivningen.

Genom att blanda material såsom tegel, plåt och puts skapas ett samspel mellan naturliga och urbana material. Detta förstärks av naturnära toner av beige, grönt och grått. För att skapa en levande arkitektur i kvarteret varierar uteplatser samt balkonger i både storlek och form.

Just nu får du även 20.000 kr att handla för på MIO om du köper en lägenhet innan midsommar!

Visa hela texten

Mer om Norra sjötorgets lägenheter

Här bor du med naturen som närmsta granne. Njut av gröna gångstråk, frisk luft och sjöutsikt. Intill husen ligger Kastellplan som blir en naturlig mötesplats för bostäderna i Brf Brygghusen.

De flesta lägenheter har uteplats eller balkong i söderläge med fina utblickar mot sjön. Vill du förlänga sommaren finns möjlighet att senare glasa in de balkonger eller del av uteplats som har tak ovan sig.

Brf Brygghusen har en grönskande innergård som är utformad med anknytning till det sjönära läget och där vi har lagt stor omsorg på att skapa en gård som gynnar både de boende och miljön. Här finns växtlighet för att främja biologisk mångfald, kreativa lekmiljöer för de minsta barnen samt sociala ytor för både avkoppling och spontana grillkvällar. Innergården är naturligt indelad i olika rum som definieras genom växtlighet, trädäck och pergola.

Övrigt:
Läs mer i broschyren om Brygghusen vid Norra Sjötorget

Försäljning pågår!

Sjöutsikt i bostäderna vid Norra Sjötorget Frestavägen 114, 192 48 Sollentuna, Sverige

Sjöutsikt i bostäderna vid Norra Sjötorget

Frestavägen 114, 192 48 Sollentuna, Sverige

Försäljning pågår!
  •   Antal bostäder: 45
  •   Boarea spann: 55 - 84 kvm
  •   Pris: 2.700.000 - 4.550.000
  •   Avgift: 3.700 - 4.800

Kontakta våra säljare

Elisabet Stuxberg, Mäklarhuset Sollentuna

0708-390 200