Sollentuna Hills

Sollentuna Hills är ett boende utöver det vanliga. Lägenheterna har samtliga balkong/fransk balkong eller uteplats och dessutom tillgång till gemensam gård med utomhusspa, loungehörna, grillplats, cykelpool, bilpool, cykelverkstad mm.

  •   Rum & Kök: 1-4 rok
  •   Tillträde: Prel. 2021-2022
  •   Upplåtelseform: Bostadsrätt
  •   Bostadstyp: Lägenhet

Ett större liv i naturlig idyll

Perfekta platsen för dig som vill bo och leva ett aktivt liv med en mix av natur-och storstadspuls

Sollentuna Hills ligger i Väsjön, en ny stadsdel i Sollentuna där naturaktivitet finns runt hörnet året om. I området planeras det för cirka 4 000 bostäder och med det gröna läget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat bor du bokstavligt talat med både skog och sjö alldeles in på knuten. Här finns något för alla, året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske medan du på hösten kan ta härliga skogspromenader och på vintern ta liften upp i skidbacken eller njuta av sköna skridskoturer när isen har lagt sig.

Med storstadens utbud runt hörnet

Blir du sugen på mer stadsliv ligger Sollentuna centrum mindre än 4 km bort med mer än 115 butiker och all service som du behöver. Härifrån är det endast 15 minuter med pendeln till Stockholm C. I Väsjön planeras också för ett spännande kollektivt färdsätt – linbana. Byggstart för linbanan är planerad till 2021 och med den tar du dig till Häggviks pendeltågsstation på tolv minuter. Tar du inte linbanan så är du i Häggvik på drygt tio minuter med cykeln. Härifrån tar det 20 minuter med pendeln in till Stockholm C.

Visa hela texten

Ett boende utöver det vanliga

Men förutom allt området har att erbjuda och utöver närheten till stadsliv, så är Sollentuna Hills ett projekt utöver det vanliga. Lägenheterna har samtliga balkong/fransk balkong eller uteplats och dessutom tillgång till gemensam gård med utomhusspa, loungehörna, grillplats, cykelpool, bilpool, cykelverkstad mm.

Säljstart Radhus!

Nu introducerar vi även radhus i Sollentuna Hills. De kommer till försäljning under maj månad. Fem radhus från 145 – 151 kvm i skandinavisk stil i tre plan med två uteplatser, stor terrass samt carport. Dessutom är planlösningen för dessa radhus flexibel, så att du själv kan forma ditt hem efter just ditt behov. För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare.

 

Försäljning pågår!

Sollentuna Hills Frestavägen 91-97, Sollentuna, Sverige

Sollentuna Hills

Frestavägen 91-97, Sollentuna, Sverige

Försäljning pågår!
  •   Rum & Kök: 1-4 rok
  •   Tillträde: Prel. 2021-2022
  •   Upplåtelseform: Bostadsrätt
  •   Bostadstyp: Lägenhet

Kontakta våra säljare

Victoria Nyblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

0768-64 70 00

Daniel Senkal, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

0701-62 75 47

Sara Wistrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

0733-16 77 00