Naturnära liv i Brf Barkbåten

Naturlyxigt boende i Södersätra i Väsjön, bara 5 km från Sollentuna Centrum. Här finns skogar, ängar, sjöar och berg precis utanför knuten.

  •   Antal bostäder: 80
  •   Rum & Kök: 1-5 rok
  •   Område: Södersätra

Ett naturlyxigt boende i Väsjön

När löven singlar kan du ta med svampkorgen ut skogen i jakt på ditt bästa kantarellställe. När snön faller kan du spänna på pjäxorna och köra några åk i skidbacken.

När träden knoppas kan du plantera lökar i odlingslådan på din stora balkong. Och när sommarsolen gassar kan du cykla ner till sjön för ett dopp. Nu bygger Riksbyggen Brf Barkbåten –  ett naturlyxigt boende i Södersätra i Väsjön. 

Visa hela texten

Sköna hem i samklang med naturen

Naturen går som en grön tråd, från utsidan och in. Husen ramas in av barrskog och berg. Arkitekturen harmoniserar med allt det vackra. Att flytta hit betyder att du får ta del av naturens årstidsväxlingar, såväl ute som inne.

När nya området Väsjön är fullt utbyggt kommer det att vara en egen stadsdel med uppemot 2 800 bostäder och lokal service. De bostäder vi bygger kommer att ha en tydlig hållbarhetsprofil. Det ska bli ett socialt hållbart och ekologiskt bostadsområde där man tar kloka, klimatsmarta beslut. Husen vi bygger ska verka i samklang med naturen och miljöfokus ska genomsyra hela processen – från stomme till din färdiga lägenhet.

För att förstärka känslan av hållbarhet ser vi till att bygga olika ”sociala rum”. Utanför dörren och innanför tröskeln. Privata och offentliga. Med plats för social samvaro, men också för stillhet och eftertanke.

Läs mer om naturen i Väsjön här.

450 lägenheter med hög grundstandard

Riksbyggen planerar att uppföra ca 450 lägenheter fram till år 2025 med stor variation i storlekarna 1–5 rok. Alla med hög grundstandard och egen odlingsvänlig balkong eller uteplats. Välj det boende som passar dig och din familj. 

Läs mer om projektet på Riksbyggens egen sida.

Planerat!
brf-barkbaten-visualisering-

Naturnära liv i Brf Barkbåten Frestavägen 139, 192 48 Sollentuna, Sverige

Naturnära liv i Brf Barkbåten

Frestavägen 139, 192 48 Sollentuna, Sverige

Planerat!
  •   Antal bostäder: 80
  •   Rum & Kök: 1-5 rok
  •   Område: Södersätra

Kontakta våra säljare

Josefin Wannerheim, Riksbyggen