Villalyx i Versus bostadsrätter

I Versus får du villalyx i en bostadsrätt. Du har tillgång till en härlig gård, gemensam park, cykel- och skidverkstad och ett bekvämt boende samtidigt som naturen, sjön och skidbacken ligger precis utanför fönstret.

  •   Antal bostäder: 111 lägenheter
  •   Rum & Kök: 1 -6
  •   Boarea spann: 27 - 137 kvm
  •   Tillträde: prel 2020

Oväntad lyx och en tilltalande enkelhet

Enkelheten består i det stilrena – i medvetna och naturliga materialval som håller över tid. Materialval såsom Carrera-marmor i kök och exklusiv grön natursten i badrum.

Lägenheterna är ljusa med balkonger, uteplatser och terrasser. Det är en design som håller över tid och samtidigt ger utrymme för din personliga inredningsstil.

Visa hela texten

Allt du behöver i ett

I Versus får du dessutom villalyx fast i en bostadsrätt. Du har tillgång till en härlig gård, gemensam park, cykel- och skidverkstad och ett bekvämt boende samtidigt som naturen, sjön och skidbacken ligger precis utanför fönstret.

Det viktigaste är att du inte behöver välja bort det ena eller det andra. Kombinera istället motsatser, måsten med nöjen. I Versus slipper du ställa olika val mot varandra, och på så sätt hittar du ditt personliga recept på hur du bäst lever livet.

Intresseanmälan

Intresserad av*

Vi behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen – PuL

Vi på Property People AB värnar om din integritet och vi behandlar givetvis alla uppgifter som du lämnar till oss i enlighet med personuppgiftslagen (PuL). Dina uppgifter behandlas i syfte att kunna förse dig med den information du efterfrågat.

Vi kommer även att behandla uppgifterna i marknadsföringssyfte samt uppföljning av försäljning och produktutveckling. Dina kontaktuppgifter kan tänkas lämnas ut till samarbetspartners för att kunna uppfylla dina önskemål.

Enligt PuL har du rätt att få upplysning kring vilka uppgifter vi har om dig, samt att en gång om året, kostnadsfritt, begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Om du vill veta vilka uppgifter vi har sparade om dig, eller om du vill rätta felaktiga uppgifter, vänligen maila eller posta en skriftlig begäran till kontakt@propertypeople.se eller Property People AB, Box 11120,100 61 Stockholm

Säljstart 2018!

Villalyx i Versus bostadsrätter Solstigen, Sollentuna, Sverige

Villalyx i Versus bostadsrätter

Solstigen, Sollentuna, Sverige

Säljstart 2018!
  •   Antal bostäder: 111 lägenheter
  •   Rum & Kök: 1 -6
  •   Boarea spann: 27 - 137 kvm
  •   Tillträde: prel 2020

Kontakta våra säljare

Andreas Söder, Notar nyproduktion

0705-208820 / 08-35 38 80