Upzone Sollentuna äventyrspark

Upzone Sollentuna är en äventyrspark idylliskt beläget intill Edsbergs sportfält. Parken erbjuder spännande äventyr och utmanar ert mod genom klättring i olika höghöjdsbanor. Där finns något för alla nivåer!

Upzone Sollentuna äventyrspark

Klättra i höghöjdsbanan Upzone och svischa fram i zipline över trädtopparna. Dyk in i deras outdoor Escape Game med olika utmaningar eller sätt teamets laganda på prov. Upzone har gott om aktiviteter för alla tänkbara tillfällen och kunskapsnivåer. Passar såväl den äventyrslystna familjen som kompisgänget eller företaget.

Höghöjdsklättring 

Ta med dig familj och vänner för klättring bland trädtopparna intill Edsbergs sportfält.

Deras höghöjdsbanor är utformade av proffs för att ge dig maximalt med äventyr. Du startar i deras Introzone och tar dig sedan vidare genom deras olika zoner mot mer utmanande hinder och högre höjder. Banorna är byggda utifrån zoner som markerar höjden och svårighetsgraden – så att du, oavsett höjdrädsla, ålder eller erfarenhet, kan få ett riktigt äventyr och en upplevelse du sent ska glömma!

Höghöjdsparken är utformad efter miljön och skogen som finns att tillgå. Så om du har besökt någon annan Upzone bana så kommer du att kunna se vissa skillnader parkerna emellan.

Läs mer om Upzone Höghöjdsklättring, se öppettider och boka ditt äventyr.

Barnkalas med klättring

Upzone’s höghöjdsbana erbjuder barnkalas bland trädtopparna. Barnen får uppleva spänningen och glädjen i att klättra och utmana varandra i en säker och rolig miljö.

Belägna i en vacker skogsmiljö skapar Upzone’s höghöjdsbanor en äkta äventyrsatmosfär för barnen att utforska. Med olika banor anpassade efter svårighetsgrad och ålder är det något för alla, oavsett erfarenhet. Professionella instruktörer finns på plats för att guida och stödja barnen genom deras äventyr.

Ett barnkalas på Upzone är inte bara en rolig aktivitet utan också en möjlighet för barnen att stärka sitt självförtroende och skapa oförglömliga minnen tillsammans med sina vänner.

Läs mer och boka Upzone barnkalas i Sollentuna. 

Camp 357 – Outdoor Escape Game

I Camp 357 behöver ni hjälpas åt att knäcka koder och lösa ledtrådar! I en stämningsfull miljö har ni 1 timme på er att knäcka koder och lösa ledtrådar – innan ni alla är bortom räddning. För att klara Escape Game krävs snabbt tänkande, list och lagarbete! Ett roligt sätt att bygga teamkänsla på och perfekt för gruppaktiviteter tillsammans med vänner och kollegor.