Tack alla som kom på Väsjöndagen 18 sep 2022

Tack alla ni som kom på årets Väsjöndagen! Det blev ett lyckat event några tusen besökare.

Välkommen på årets familjedag i Väsjön! Möt trollkarlen Gabriel, den sjungande maskotkaninen, ballongtämjaren och styltmästaren! Vi bjuder också på fiskedamm, tipspromenad och ansiktsmålning. En härlig dag fylld av roliga aktiviteter för hela familjen! Riksbyggen, Ikano och Magnolia finns på plats med tält och information om det senaste i Väsjön.

Söndagen den 18 september bjuder Väsjön tillsammans med byggherrarna Magnolia, Riksbyggen och Ikano Bostad in dig till en härlig familjedag med roliga aktiviteter. Under dagen kommer det att bjudas på underhållning som trollerishower, sånglekar, fiskedamm, ballongtwistare, styltgångare, ansiktsmålare och mycket mer. Det blir en festlig familjedag för hela familjen! Evenemanget är kostnadsfritt och kräver ingen anmälan.

Program 18 september kl. 11-16

  • 11:00-16:00 Hoppborg, ballongtrixare & ansiktsmålning
  • 11:00-13:00 Spindelmannen kommer på besök
  • 11:00-15:00 Jonglerande styltgångare
  • 12.00-12:35 Gabriels trollerishow 1 – se mer av Gabriel här
  • 13:00-13:30 Sånglekar med Elsa
  • 13:00-14:00 Gabriel gör ballongfigurer
  • 14:00-16:00 Möt maskotharen som minglar på platsen
  • 15:00-15:35 Gabriels trollerishow 2 – se mer av Gabriel här

Under hela dagen kan du också prova på fiskelyckan i fiskedammen, gå tipspromenad och besöka byggherrarna för Väsjön som finns på plats med information om pågående projekt.

Välkomna på Väsjöndagen 18 september kl. 11-16! Hoppas att vi ses.

 

Gabriel Trollkarl

 

NYHET! Bryggpromenad

Under eventet kommer ni att få chans att inviga den vackra bryggan som går jämnsmed Väsjön på nordvästra sidan av Väsjön. Bryggan kommer då att vara färdigbyggd och sträcker sig hela vägen från Väsjöbacken till eventplatsen. I början av bryggan (mot Väsjöbacken till) kommer ni att välkomnas med pompa och ståt samt tipspromenaden som ni tar med er på den vackra bryggpromenaden utmed Väsjön på vägen till eventet.

Hitta Hit

Evenemanget hålls i anslutning till Väsjön intill vattnet. Parkeringen ligger en bit bort och ger er chansen att uppleva den härliga bryggan som byggts utmed vattenlinjen på vägen till eventet. Passa också på att gå förbi Väsjön torg, där planeras flera av de kommande byggprojektet i Väsjön. En plats som inom några år kommer vara en grönskande och levande boplats för familjer som vill ha närhet till såväl natur och bad som skidåkning och stad. Varmt välkommen till Väsjöndagen!

Faciliteter på platsen

På platsen för eventet finns det portabla toaletter och möjlighet att köpa korv med bröd, glass och dryck för den som blir sugen.

Aktiviteter i närheten av eventet

Vill du och familjen göra något mer efter evenemanget? Då vill vi tipsa dig om att besöka sida Upplev Väsjön, där hittar du tips på aktiviteter för alla tänkbara tillfällen.

Parkering

Parkering finns på Frestavägen 94.